Hitra odprema in dobava.

za vsak dom

V košarici ni izdelkov.

Return to shop

Tridelna masažna miza

Tridelna masažna miza ponuja možnost dvigovanja enega dela v dvignjen položaj.

Če boste izvajali klasično, športno masažo, terapevtske masaže ali katere druge vrste nege telesa, dvižnega dela ne boste potrebovali in vam bo dvodelna masažna miza zadostovala. V kolikor pa boste izvajali refleksoterapijo in druge kozmetične storitve pa vam bo dvižni del zelo pomemben in boste zaradi udobja svojih strank izbrali tridelno masažno mizo.

Dviganje kota naslonjala

Veliko masažnih miz se dvigne samo do 30°. Običajno je zaželen večji kot gibanja. Na primer v primeru zdravljenja, kot je refleksologija, stranke pogosto raje sedijo, da lahko vidijo svojega terapevta in se z njimi pogovarjajo. Pri 30° bodo gledali v strop ali napenjali vrat, da bi sedeli. Zato se miza z večjim kotom dviganja šteje za boljši nakup, če ostane stabilna.

Mehanizem dviganja

Kot nagibanja na nagibni masažni mizi se lahko spremeni z uporabo enega od dveh načinov:
Prvi je preko osrednjega droga, pritrjenega na naslonjalo skozi nosilec, pritrjen na podokvir mize. To bo za stranko manj ugodno, saj en drog ne nudi stabilnosti, prav tako ne nudi več položajev višine.

Druga metoda je uporaba zaskokov, ki so pritrjeni na vsako stran dvižnega naslonjala. To običajno omogoča 10 različnih nastavitev višine, ki kliknejo na svoje mesto, ta metoda je zaradi dveh drogov (vsakega ne eni strani) stabilnejša in tako bolj prijetna.

Miza naj bo iz lesa ali aluminija?

Priporočamo rabo lesene mize. Aluminijasta je res lažja, vendar veliko krat začne po intenzivni uporabi škripati. Industrija se je res posodobila, tudi lesene masažne mize so zelo lahke, predvsem manjši leseni modeli imajo manjšo težo.

Aluminijasta tridelna masažna miza ali lesena tridelna masažna miza? Višina in širina? Prenosna ali stacionarna?

Preberite kakšne so razlike in se odločite za pravo masažno mizo.

Nasvet pred nakupom masažne mize


Tridelna masažna miza