Hitra odprema in dobava.

za vsak dom

2 delna ALU masažna miza (bež)

Nova masažna miza je nujni element pri izvajanju masaže. Vsak, ki se prične ukvarjati z masažo si poleg znanja in veselja priskrbi novo masažno mizo.

Pri začetnikih v svetu masaže se pogosto pojavlja vprašanje katero masažno mizo kupiti? Lesena ali aluminijasta, kakšna barva, kakšna dimenzija, dvodelna ali trodelna masažna miza….? Obstajajo nenapisane zakonitosti, ki vplivajo na posameznikovo odločitev pri nakupu nove masažne mize.

Pred nakupom masažne mize vam priporočamo, da temeljito premislite o:

  • namen uporabe
  • teža
  • dvodelna ali trodelna
  • lesena ali aluminijasta
  • barva
  • oblazinjenost

Namen uporabe masažne mize

Namen uporabe masažne mize se od posameznika do posameznika razlikuje. Masažne mize so uporabne za raznolike storitve. V kolikor boste masažno mizo uporabljali tudi za izvajanje drugih storitev (manikira, pedikura, trepalnice, tatoo….) je definitivno potrebno poiskati tridelno masažno mizo.

Teža masažne mize

Prenosne masažne mize se razlikujejo tudi po teži. Nekako je nemogoče 25kg težko mizo nositi v peto nadstropje stanovanjskega bloka. V kolikor se bo masažna miza uporabljala predvsem v enem prostoru vam priporočamo, da si ogledate nove masažne mize, ki imajo večjo težo. Posledično bo taka miza bolj kompaktna in bolj fiksna. V kolikor pa boste storitve opravljali na različnih lokacijah pa si omislite masažno mizo, ki ima majhno težo.

Dvodelna ali trodelna masažna miza

Za namen izvajanja klasične masaže si oglejte nove masažne mize, ki so dvodelne. V kolikor boste opravljali še kakšno drugo obliko masaže ali storitev pa si definitivno oglejte trodelne masažne mize, ki so cenovno praktično v istem rangu kot dvodelne.

Lesena ali aluminijasta masažna miza

Za uporabo masažne mize v enem prostoru priporočamo nakup lesene masažne mize. Za uporabo v različnih prostorih in ko se bo miza pogosteje prenašala naokrog pa priporočamo nakup nove masažne mize, ki ima aluminijasto konstrukcijo oziroma aliminjasto prenosno masažno mizo.

Barva masažne mize

Barva masažne mize ni pomembna pri izbiri. Vsako masažno mizo je potrebno pri uporabi ustrezno zaščititi. Priporočamo, da masažno mizo prekrijete s papirjem za enkratno uporabo ali pa si za ta namen omislite bombažno prevleko. Le to lahko po uporabi daste v pranje in jo ponovno uporabite.

Oblazinjenost masažne mize

Oblazinjenost masažne mize je eden izmed faktorjev, ki vpliva na njeno težo. V kolikor se bo miza prenašala naokrog je primerno, da ima vsaj 5cm debelo oblazinjenje. Vsak dodatni centimeter doprinese dodatno težo in posledično težje prenašanje. V primeru, da bo masažna miza več ali manj fiksna v enem prostoru pa si oglejte masažne mize, ki imajo debelejše oblazinjenje.

Za nakup nove masažne mize priporočamo: