Hitra odprema in dobava.

za vsak dom

Najboljše masažne mize

Vsak, ki išče zase primerno masažno mizo se na samem začetku vpraša katere so najboljše masažne mize in katera masažna miza mu bo najbolje koristila. Poleg cene je kvaliteta vsakomur najbolj pomemben faktor pri izboru masažne mize. Pa naj si bo to za uporabo doma ali pa v masažnem salonu.

Pri nas kupljene masažne mize so izbrane kvaliteta in od izbranih dobaviteljev. Ni enostavno na trgu najti masažno mizo, ki bo zadovoljila široko množico uporabnikov. Marsikatera masažna miza je praktično po enomesečni uporabi iztrošena in toliko obrabljena, da ni več primerna za uporabo.

Za vse naše kupce priporočamo nakup lesene masažne mize saj je konstrukcija bolj trdna in bolj odporna na razne obremenitve. V kolikor se bo masažna miza veliko prenašala naokoli in vam je pomembna teža pa priporočamo nakup aluminijaste masažne mize. Njena teža je malenkost nižja kot pri lesenih masažnih mizah in posledično lažja za prenašanje.

V ponudbi boste našli različne modele masažnih miz. Največkrat boste zasledili izraz 2 delna ali 3 delna masažna miza. Ne glede na vaše sedanje potreba in želje priporočamo nakup 3 delna masažne mize. Uporabo je povsem enaka kot pri 2 delni in tako imenovani 3-ji del lahko uporabljate tudi kasneje, če bo potreba po tem. Razlika v ceni je enaka strošku ene kave.

Barva masažne mize

Priporočamo nakup in uporabo bež ali barvne masažne mize. Nekako se je izkazalo, da je najbolj občutljiva barva bela in v kolikor ste res striktni pri čiščenju si jo priskrbite. Morebitni ostanki olja, potne roke in odtisi nog so najbolj vidni prav na beli masažni mizi. V kolikor uporabljate bež ali katerokoli drugo barvo se bodo te nečistoče skrile oziroma bodo dosti manj vidne.

Dolžina in širina masažne mize

Masažne mize so široke 60cm ali 70cm in dolge od 180cm do 225cm. Aluminijaste masažne mize so prvotno široke 60cm, lesene pa 70cm. Mi priporočamo lesene izvedbe in širšo masažno mizo.

Zaščitna torba

Vse masažne mize vsebujejo zaščitno torbo, ki je namenjena predvsem zaščiti pred umazanijo. Torba ne ščiti pred udarci, padci in fizičnimi poškodbami. Navadite se, da po uporabi masažne mize le to pospravite v torbo in s tem poskrbite, da ostane čista in lepa čim dalj časa.

Kje kupiti masažno mizo?

Namenskih trgovin praktično ni. Raznolika ponudba masažnih miz je predvsem v spletnih trgovinah.

Kaj priporočamo?

Priporočamo nakup v spletni trgovini Masažne mize – na voljo veliko število lesenih in aluminijastih masažnih miz v različnih barvah.