Hitra odprema in dobava.

za vsak dom

Kozmetične, terapevtske in masažne mize

4 delna masažna miza (Bež)

Kozmetične, terapevtske in masažne mize so zasnovane na podlagi dolgoletnih izkušenj. Uporabnike navdušujejo z ergonomsko zasnovano konstrukcijo, inovativnimi rešitvami in nagrajenim dizajnom. Izjemna stabilnost in funkcionalnost zagotavljata terapevtom, da lahko učinkovito opravijo svoje delo, medtem ko so njihovi pacienti med terapijami udobno nameščeni na mizi.

Izbirate lahko med več vrstami in barvami masažnih miz. Masažne mize imajo robustno konstrukcijo, s kapaciteto 250 kg. Prednost je, da se miza popolnoma zloži, kar omogoča enostaven prenos. Masažne mize so primerne za uporabo doma ali v različnih salonih.

Kozmetična, terapevtska in masažna miza,

KAKOVOSTTRAJNOSTINOVACIJE so tri lastnosti, na katere pomislimo, ko govorimo o terapevtskih mizah, ki jih najdete v naši ponudbi.

S pozornim poslušanjem želja in idej uporabnikov, LiTiPaJa nenehno razvija in dopolnjuje svoje terapevtske, kozmetične in masažne mize z najnovejšimi tehnologijami. Rezultat tega so neprimerljive, uporabniku prijazne, varne in na pogled privlačne masažne mize.

Program obsega tako enostavne kot tudi najzahtevnejše terapevtske, kozmetične in masažne mize. Ne glede na to kateri model boste izbrali so stabilnostkakovost in zanesljivost vedno zagotovljene. Terapevtske mize so elegantnih in sodobnih oblik, izdelane iz najboljših materialov. Poleg tega tudi ne vsebujejo nevarnih kemijskih spojin ftalatov, saj so le ti zdravju škodljivi in v nekaterih državah že prepovedani. Ergonomska oblika zagotavlja maksimalno udobje za pacienta in terapevta.

V nadaljevanju lahko najdete podrobnejše informacije o posameznih masažnih mizah.