Hitra odprema in dobava.

za vsak dom

Brezplačno vedeževanje

Brezplačno vedeževanje je namenjeno osebam, ki želijo prejeti hiter, preprost in enostaven odgovor. Po navadi se vprašanja zastavijo na takšen način, da vedeževalec odgovori z DA ali NE. Podrobnejše vedeževanje, ki vzame včasih obilico časa pa nikjer in nikakor ni mogoče opraviti brez nekega minimalnega plačila oziroma kot brezplačno vedeževanje.

V starih časih in nekaj stoletij poprej, predvsem takrat, ko je priljubljenost vedeževanja močno naraščala, so si ljudje, ki so odšli na posvet k vedeževalcu, ki jim je pomagal na njihovi poti niso postavljali nič kaj dosti drugačna vprašanja (o ljubezni in karieri ter otrocih) kakor to počno danes. A vendar se je takrat vedeževanje v večini primerov poplačalo z darovi in ne toliko v materialni obliki. Vedeževanje je takrat predvsem bilo privilegij in razvedrilo za bogate, tudi je mnogo kraljevskih družin, ki so naročili slikarjem, naj za njih naredijo komplet kart (kakor Visconti – Sforza Tarot), ki se lahko koristi v prerokovalske ali igralne namene.

A v današnjem času poznamo menjalno energijo izraženo v denarju, zatorej tudi ni nič narobe s tem, da vedeževalec pričakuje plačilo za svoje opravljeno delo, kajti tudi on mora od nečesa živeti. Čas, ki ga namenimo tistemu, ki želi vpogled ali svetovanje od nas, je neprecenljiv in ga nikoli več ne bomo dobili nazaj, kakor pa pri vseh ostalih in veliki večini stvari v naših življenjih. Mnogo ljudi, ki išče nasvet pri vedeževalcu ali jasnovidcu, je zmotno prepričano, da ti ljudje svojih uslug ne bi smeli zaračunavati, ker je to “dar”, ki nam je bil dan ali pa smo ga tako ali drugače dobili. Vseeno, pa vedeževalec oziroma tisti, ki se na kakršen koli način ukvarja z okultnimi – nadnaravnimi področji mora pokriti stroške svojega vsakdana, življenja, izobraževanj, potrošni material in še bi lahko naštevali. Čeprav so sicer naši darovi duhovne narave, si vseeno zaslužijo poplačilo.

Seveda je zelo priporočljivo, da so naše usluge cenovno dostopne vsakomur in da na prvo mesto postavimo pomoč ljudem v stiski in jim pomagamo po najboljših močeh, kolikor le lahko. Kot vsak poklic zahteva izobraževanja in izpopolnjevanje, pri vedeževanju ni nič drugače. Sploh, če računamo svoje storitve, bodo ljudje le premislil preden nam postavijo vprašanje in tako se bomo izognili večini vprašanj brez posebnega pomena, ki človeka v osnovi sploh toliko ne obremenjuje.

Veliko je vedeževalk in vedeževalcev, ki sprejemajo prostovoljne prispevke za svoje storitve ali pa kakršne koli druge darove in s tem ni čisto nič narobe. Vseeno pa morate biti pripravljeni na nekaj pasti, v katere se lahko ujamejo tisti, ki nasvet iščejo pri amaterskih vedeževalcih – saj morate vedeti, da so določeni posamezniki, ki vedno znova in znova iščejo brezplačen vpogled.

SLABOSTI AMATERSKIH VEDEŽEVALCEV, KI PONUJAJO BREZPLAČNO VEDEŽEVANJE

Da si bomo nekaj na jasnem – nič ni narobe s tem, da vedežujemo brezplačno, kajti tako tudi sami pridobivamo izkušnje, sploh, če smo še v fazi zgodnjega učenja in odkrivanja teh mejnih področij. Ampak za razliko kot poklicni vedeževalci od amaterskih, moramo biti pripravljeni na vsa mogoča vprašanja, ki nam jih bodo stranke – ljudje zastavljali. Zato je dobro poznati etiko vedeževanja, poznati delo s človekom in pravilno svetovati ter razumeti njegovo zgodbo, kajti drugače lahko naredimo več škode kakor koristi človeku, ki nasvet ali napoved prihodnosti od nas išče.

Preizkusite vedeževanje na najboljšem portalu E-VEDEŽEVANJE.EU tudi vi. Spoznajte vašo prihodnost in se pripravite na njo.